Project Description

A csodálatos, természetes só képződménnyel kialakított Alpesi sótorony pihenő látványa megnyugtatja, és magával ragadja vendégeit.

Az általánosan elterjedt, egyszerű sótéglából épített falról már bizonyított, hogy egészségre gyakorolt, gyógyító hatása egyáltalán nincsen. Ezzel szemben az alpesi sótorony pihenő egy automata haloterápiás, gyógyhatású és immunrendszer támogató egység.

A rendszer a sós párát porlasztással juttatja a toronyra és a légtérbe. Ennek köszönhetően folyamatosan, és természetes úton nő a torony sófelülete évről-évre. A visszatérő vendégek így mindig új látványelemmel találkoznak.

A sós pára a légtérbe jut, és a tengerparti klímához hasonlóan jótékony hatással van a felső-légúti megbetegedésekre, a megfázásra és az asztmatikus tünetekre. Hatásos a stressz és a fejfájás ellen, illetve kiegyensúlyozottabbá teszi az alvást. A belégzésnek köszönhetően támogatja az immunrendszert, és növeli a szervezet ásványi anyag tartalmát.

Fentieken túl az Alpesi sótorony egy csodálatos és egyedi vizuális attrakció, ami növeli a spa értékét.

Az Alpesi sótorony pihenő helyiséget kényelmes, sóálló pihenő ágyakkal és padokkal rendezzük be ízlése szerint, melyeket ide kattintva megtekinthet.

Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot, és örömmel betervezzük spa részlegére.

„Kösd gondolataidat a békesség, kiegyensúlyozottság, nyugalom, biztonság, isteni útmutatás eszméihez, és elméd boldogságot terem.”

Joseph Murphy

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL