Project Description

A Hydro spa ülő váltófürdő egy különleges frissítő élménnyel kényezteti vendégeit.

A Kneipp módszeren működő Hydro spa ülő váltófürdő nem más, mint egy ízléses kerámia tál meleg és hideg vízzel feltöltve, lábmasszírozó élmény funkcióval ellátva.

Sebastian Kneipp gógyítási módszerének és filozófiájának öt alappillére a fitoterápia, a hidroterápia, a dietetika, a mozgásterápia és a testi és lelki egyensúly. Ez az öt alaptézis már régóta ismert a tudósok körében, a hidroterápiát, vagyis a víz gyógyító hatását az ókor óta ismerik.

A modern Hydro spa ülő váltófürdő működése

A hideg-meleg vizes váltófürdő program nyomógombbal indítható. Ekkor megkezdődik a tál vízzel való feltöltése. Amikor a vízszint eléri az előre beállított értéket, a feltöltés automatikusan megáll. Ezután elindul a pezsgő masszázs funkció a lábak gyengéd masszírozásával.

A hydro masszázs alatt különböző színterápiás vizuális élmények fokozzák a vendégek hangulatát.

Miután a hydro masszázs leállt, egy rövid várakozási idő következik, majd a hydro spa lábfürdő automatikusan kiüríti és fertőtleníti magát.

A Hydro spa lábfürdők többféle színben és formában kaphatóak. Mindegyiküket az egyedi design, a hatékonyság és a könnyű tisztíthatóság jellemzi.

A pezsdítő lábfürdőt a használója és az üzemeltetője egyaránt élvezni fogja.

  • Gyors feltöltés és leeresztés

  • Automata fertőtlenítés

  • Egyszerű üzemeltetés

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL