Project Description

A Hydro spa ülő váltófürdő lehetőséget nyújt, hogy egy különleges pihentető élménnyel kényeztesse vendégeit.

A Kneipp módszeren működő Hydro spa ülő váltófürdő nem más, mint két egymás mellé telepített ízléses kerámia tál, két különböző hőmérsékletű vízzel feltöltve, lábmasszírozó élmény funkcióval ellátva.

Sebastian Kneipp gógyítási módszerének és filozófiájának öt alappillére a fitoterápia, a hidroterápia, a dietetika, a mozgásterápia és a testi és lelki egyensúly. Ez az öt alaptézis már régóta ismert a tudósok körében, a hidroterápiát, vagyis a víz gyógyító hatását az ókor óta ismerik.

A modern Hydro spa ülő váltófürdő működése

A hideg-meleg vizes, automata váltófürdő program nyomógombbal indítható. Ekkor megkezdődik a tál vízzel való feltöltése. Amikor a vízszint eléri az előre beállított értéket, a feltöltés automatikusan megáll. Amíg az élményprogram tart, elindul a pezsgő masszázs funkció a lábak gyengéd masszírozásával.

A hydro masszázs alatt különböző színterápiás vizuális élmények fokozzák a vendégek hangulatát.

Miután a hydro masszázs leállt, egy rövid várakozási idő következik, majd a hydro spa lábfürdő automatikusan kiüríti magát.

A Hydro spa lábfürdők többféle színben és formában kaphatóak és mindegyiküket a design, a hatékonyság és a könnyű tisztíthatóság jellemzi.

A pezsdítő lábfürdőt a használója és az üzemeltetője egyaránt élvezni fogja.

  • Öntisztító funkció

  • Automata fertőtlenítés

  • Gyógynövényes fürdők

  • Egyszerű üzemeltetés

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL