Project Description

Királyi fürdőkád páros fürdőkhöz

A kétszemélyes Királyi fürdőkád kastélyszállóknak és borhoteleknek ideális választás. A Királyi fürdőkáddal vendégei a királyok és uralkodók idejébe utazhatnak.

A Királyi fürdő gyökerei a 19. századra nyúlnak vissza. Ebben az időszakban csak a tehetős embereknek volt otthon fürdőjük, és ezeket a kádkészítő mesterek gyakran extravagánsan díszítették.

Napjainkban a királyi fürdőt a wellness szállodák túlnyomóan pároknak tartják fent különböző gyógynövényes, stresszoldó és romantikus feltöltődés céljából.

Gondosan megmunkált, exkluzív páros fürdőkádjaink egy történelmi öntőformában,  harangbronzból, precíz megmunkálással, kézzel készülnek. Egy-egy Királyi fürdőkád elkészítése hosszú folyamat, akár 5-6 hónapig is eltarthat.

A tömör bronznak köszönhetően nemcsak a luxus érzetét kelti, de rendkívül sokáig tartja a hőt. Ennek köszönhetően visszaadja a minőségi fürdőzés élményét és eleganciáját.

A fenséges stílus, a tekintélyt parancsoló méret és a speciális kádforma hívogatja vendégeit. Tükörsimára polírozott felületét nagyon könnyű tisztítani.

Igény szerint masszázsfúvóka-egységgel (jakuzzi-funkcióval) is rendelhető.

A meleg víz hatására ellazulnak az izomfeszültségek és csökkennek a stressz tünetei.

A hangulatfények, az andalító zene és a kellemes illatok felejthetetlen-romantikus környezetet nyújtanak a fürdőkádban ülő párok részére.

5*-os hoteleknek, kastélyszállóknak, borhoteleknek romantikus páros kezeléseikhez a Királyi fürdőkád kötelező darab.

Ebben a kádban első osztályú spa kezeléseket tud kínálni vendégeinek – akár borfürdőt vagy sörfürdőt  – melyekhez prémium fürdőtermékeinket örömmel biztosítjuk Önnek!

  • Elegáns design

  • Luxus kezelések

  • Tökéletes relaxáció

  • Stresszoldás

  • Kikapcsolódás

  • Bársonyos bőr

„A jó ötletek akkor születnek ha ellazulunk…gyakran épp a fürdőkádban.”

Michael Ward

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL