Project Description

Lenyűgöző Malomkerék váltózuhany egységünk valódi frissítő élmény.

Lássuk be, a hagyományos falra szerelt dézsa zuhany kissé ódivatú, és még élményt sem nyújt. Egy igényes szállodának ennél jobbra van szüksége! A dézsa zuhany alternatívájaként ajánljuk figyelmébe óriás Malomkerék váltózuhany egységünket.

Az egyik, a sokféle kezelés közül, amelyen keresztül a víz kifejti jótékony hatását az emberi szervezetre, a Kneipp-fürdő. A híres német természetgyógyász, Sebastian Kneipp a 19. században dolgozta ki és alkalmazta nagy sikerrel, a később róla elnevezett egyszerű, de hatásos hidroterápiáját (vízterápiáját).

Szerencsére a wellness piacot is elérte az okos megoldások kora. Az autentikus óriás Malomkerék váltózuhany egy hideg-meleg vizes automata Kneipp váltófürdő, amely gyerekeknek, felnőtteknek, fiataloknak és időseknek, és sportolóknak egyaránt kitűnő.

A Malomkerék váltózuhany működése

A zuhanyozás alatt a malomkerék lapátjai folyamatosan körbe-körbe forognak. A zuhanyzó felváltva meleg, majd hideg vízzel frissíti fel a testet, így támogatva az immunrendszert. Segítségével pillanatok alatt erőre kapnak vendégei, bármilyen fárasztó vagy forró nap álljon mögöttük! Micsoda fantasztikus felpezsdítő élmény!

Egy dézsa zuhany nem sok vizuális élményt tud nyújtani. Ezzel szemben a tekintélyt parancsoló, Malomkerék váltózuhany gigantikus mérete és attraktivitása garantáltan vonzani fogja a élményekre, és feltöltődésre érkező vendégei számát.

Költséghatékony és energiatakarékos rendszer, megbízható német minőségben.

„A tétlenség gyengít, a gyakorlás erősít, a túlterhelés árt.”

Sebastian Kneipp

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL