Project Description

Az egyedülálló Sabbia med® Napozószoba a “tengerparti nyaralás” érzését adja vissza vendégeinek.

Egy igényes wellness hotelben kardinális kérdés, hogy milyen legyen a vendégek számára kialakított pihenő részleg. A minőségi pihenés céljából lett kifejlesztve a Sabbia Med®  Napozószoba, ami egy relaxációs-fényterápiás pihenő. Ez az egység új távlatokat nyit meg a szállodák és spak szolgáltatásában.

A Sabbia Med Napozószoba működése és előnyei

Vendégei zavartalanul napozhatnak, miközben a speciális fénytechnika jóvoltából a napfelkeltétől a naplementéig terjedő időszakot is átélhetik. Ezáltal az év bármely szakaszában biztosítva van vendégeinek a “tengerparti nyaralás” érzése.

A szobában található speciális technológia aktivizálja a szervezet D-vitamin-és endorfin termelését. Ezáltal boldogsághormonok szabadulnak fel. Ennek köszönhetően vendégei közérzete és hangulata pillanatok alatt javul, és már az sem zavarja őket ha esetleg kint zord az időjárás..

A pihenés élményét plusz hangulatfényekkel, illatokkal és beépített audio-vizuális rendszerrel fokozzuk. Egyedi dekorációs eszközökkel bármilyen stílusú Napozószoba kivitelezhető. Lehet trópusi, mediterrán, hegyvidéki, tengerparti, vagy akár Balaton-parti stílus.

Egy biztos. Az eredeti Sabbia Med® Napozószobába mindenki visszavágyik. Válasszon típust ízlése szerint és megvalósítjuk Önnek!

  • Személyre szabott fal dekoráció

  • Speciális fénytechnika

  • Integrált audio-rendszer

„Az élet önmagában nem elég. Szükségünk van napsütésre, szabadságra…”

Hans Cristian Andersen

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL