Project Description

A Sétazuhany egy egyedülálló, több érzékre ható attrakció, ami különleges fürdőélményt nyújt vendégeinek.

A látványos Sétazuhany egy Kneipp-elven alapuló, modern, automata rendszerű, vitalizáló váltófürdő.

A múlt században élt német pap és természetgyógyász, Sebastian Kneipp neve sokaknak ismerős lehet. Számos fürdő és gyógyszálló alkalmazza ma is a róla elnevezett kezeléseket.

A Kneipp- módszer alapja a közel 300 receptből és gyógymódból álló vízkúra, amely a hideg és a meleg víz váltakozása által előidézett ingerek elvén alapul.

A látványos Sétazuhany egy szórakoztató felfrissülés, melynek során a vendég hideg-meleg vizes váltózuhanyok sorozatát járja végig. A Sétazuhany egy exkluzív látvány-és élmény elem is egyben, amely fokozza a spa szolgáltatások színvonalát.

Ez az élményzuhany zökkenőmentes átmenettel vezeti végig a különböző zuhanyprogramokat: a meleg trópusi esőtől a hideg ködig, állomásonként különböző LED fény effektekkel. A zuhanyséta során a hanghatások is változnak, a paradicsommadarak hangjától a tengeri szellőig.

Új trend a költséghatékonyság jegyében

Gyorsan fejlődő világunkban a 20. századi, elavult merülő fürdők szerepét a modern élményzuhanyok veszik át.  Óriási előnyük, hogy energiaigényük és üzemeltetési költségük elhanyagolható a költséges, állandó karbantartást igénylő merülő fürdőkkel szemben. A higiéniai szempontok szintén a Sétazuhany rendszerek mellett állnak.

A Sétazuhany használatakor a zuhanyprogram a következő sorrendben zajlik:

  • 1. meleg trópusi eső, sárga fény, madárcsicsergéssel

  • 2. hideg eső, mentazöld fény, alpesi patak hangja

  • 3. meleg nyári vihar, vörös fény, mennydörgés hangja

  • 4. hideg köd, kék fény, tengeri szellő hangja

„Az egészség a kereskedelemben nem kapható, csak az életmódon keresztül.”

Sebastian Kneipp

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL