Project Description

A SnowBliss® Hóesés kabin segítségével lehozzuk vendégeinek a havat az égből!

Napjainkban az időjárást a hosszú, fülledt nyarak és a hómentes, enyhe telek jellemzik. Spa-ba érkező vendégei hóra és egy kis felfrissülésre vágynak? Semmi gond! A SnowBliss® Hóesés kabin segítségével lehozzuk nekik a havat az égből!

Az új luxus világszabadalom, a SnowBliss® Hóesés kabin segítségével a legkorszerűbb technológiának köszönhetően beviheti a természet erejét a spa-ba.

Bármilyen forró szauna vagy gőzfürdő csak a hideggel együtt tudja támogatni az immunrendszert. A Hóesés kabin segítségével vendégei pillanatok alatt vissza tudják állítani a szaunázástól felhevült testük normál hőmérsékletét.

A Hóesés kabin használatakor fokozódik az anyagcsere, serken a keringés, a bőr rugalmasabb és feszesebb lesz.

Gondoljon bele! Vendégeinek szaunázás után nem egy unalmas hószobában kell fagyoskodniuk, hanem igazi hóesésben lehet részük. Egyetlen gombnyomásra élvezhetik a hóesést akár a forró nyár közepén, nem kell várniuk decemberig. Ez az igazi 5*-os wellness élmény!

A villanyóra pörgető, korszerűtlen Hókabin helyett a Hóesés kabin az okos megoldás!

Rendszerünk óriási előnye hogy rendkívül energiatakarékos, mivel nem kell folyamatosan leolvasztani, takarítani és karbantartani. Mivel teljesen automata, működtetése nem igényel szakképzett személyzetet sem. Így nem csak a vendégek, de a kabin üzemeltetői is élvezhetik előnyeit.

A hóesésen kívül gombnyomással indulnak a további téli élmény funkciók: színes fények, hóvihar, villámlás vagy akár a mennydörgés. Mindez rendkívül költséghatékonyan, gyorsan és egyszerűen.

További előnye, hogy a hóesés technológia a piacon kapható hókabinokkal és hószobákkal szemben nem igényel nagy helyet és nagy gépészeti teret sem. Egészen kicsi wellness területre is be tudjuk építeni, akár egy zuhanykabin területére is.

Válassza ezt a hozzáadott értékkel bíró berendezést, és szállodája garantáltan ki fog tűnni a többi közül! Ennek az innovatív, prémium rendszernek köszönhetően wellness részlege biztosan az exkluzivitást fogja tükrözni.

  • Kis helyre telepíthető

  • Nem igényel nagy gépészetet

  • Energiatakarékos rendszer

  • Teljesen automata

  • Nem kell állandóan karbantartani

  • Nem kell folyamatosan takarítani

  • Bárki tudja működtetni, szakképzettség nélkül

  • A spa arculatához alakítható

  • Gombnyomásra esik a hó

„A kedvesség olyan mint a hó. Mindent megszépít, amit betakar.”

Kahlil Gibran

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL