Project Description

A Hóesés kabin segítségével lehozzuk vendégeinek a havat az égből!

Napjainkban az időjárást a hosszú, fülledt nyarak és a hómentes, enyhe telek jellemzik. Spa-ba érkező vendégei hóra és egy kis felfrissülésre vágynak? Semmi gond! A SnowBliss® Hóesés kabin segítségével lehozzuk nekik a havat az égből!

Az új luxus világszabadalom, a SnowBliss® Hóesés kabin segítségével a legkorszerűbb technológiának köszönhetően beviheti a természet erejét a spa-ba.

Bármilyen forró szauna vagy gőzfürdő csak a hideggel együtt tudja támogatni az immunrendszert. A Hóesés kabin segítségével vendégei pillanatok alatt vissza tudják állítani a szaunázástól felhevült testük normál hőmérsékletét.

A Hóesés kabin használatakor fokozódik az anyagcsere, serken a keringés, a bőr rugalmasabb és feszesebb lesz.

Gondoljon bele! Vendégeinek szaunázás után nem egy unalmas hószobában kell fagyoskodniuk, hanem igazi hóesésben lehet részük. Egyetlen gombnyomásra élvezhetik a hóesést akár a forró nyár közepén, nem kell várniuk decemberig. Ez az igazi 5*-os wellness élmény!

A költséges és korszerűtlen Hószoba helyett a Hóesés kabin az okos megoldás!

Óriási előnye hogy rendkívül energiatakarékos, hiszen nem kell folyamatosan leolvasztani, takarítani és karbantartani. Mivel teljesen automata, működtetése nem igényel szakképzett személyzetet sem. Így nem csak a vendégek, de a kabin üzemeltetői is élvezhetik előnyeit.

További előnye, hogy a Hóesés kabin a piacon kapható hószobákkal szemben nem igényel nagy helyet és nagy gépészeti teret sem. Egészen kicsi wellness területre is be tudjuk építeni, akár egy zuhanykabin területére is.

A hóesésen kívül gombnyomással indulnak a további téli élmény funkciók: színes fények, hóvihar, villámlás vagy akár a mennydörgés. Mindez rendkívül költséghatékonyan, gyorsan és egyszerűen.

Válassza ezt a nem mindennapi berendezést, és szállodája garantáltan ki fog tűnni a többi közül! Ennek az innovatív, prémium rendszernek köszönhetően wellness részlege biztosan az exkluzivitást fogja tükrözni.

A rendszer tulajdonságai és előnyei:

  • Teljesen automata rendszer

  • A hóesés gombnyomásra indul

  • Fény-és hang effektekkel kérhető

  • Könnyen üzemeltethető

  • A spa arculatához alakítható

  • Kis helyre telepíthető

  • Nem igényel nagy gépészetet

  • Nem kell folyamatosan takarítani

  • Nem igényel állandó hűtést

  • Energiatakarékos rendszer

„A kedvesség olyan mint a hó. Mindent megszépít, amit betakar.”

Kahlil Gibran

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL