Project Description

Az Alfa relaxációs szoba audio-vizuális élményeket kínál vendégeinek.

Színek nélkül nagyon unalmas és egyhangú lenne a világunk, hiszen a színek nagyon fontos szerepet játszanak a hangulatváltozásainkban.

A váltakozó színű fényhatások különböző lelkiállapotot tudnak nekünk kölcsönözni.

Alfa relaxációs szobáinkban a legfontosabb élményelem a tölcsér alakú membrán, amely egy speciális fénytechnika rendszert foglal magában.

A membránon keresztül a fény optikailag bármilyen irányból tökéletesen érzékelhető, és kifejezetten nyugtató, pihentető hatású.

A helyiségbe telepített speciális fényrendszernek, valamint a hangtechnikának köszönhetően közelebb kerül a test a mély-relaxációs állapothoz.

A hagyományos pihenőágyak egy idő után kényelmetlenek. Ebben a pihenőtérben luxus pihenőágyak kapnak helyet a vendégek maximális kényelme érdekében.

Ezeknek az innovatív élményelemeknek az összessége eredményezi azt, hogy az Alfa relaxációs szobában eltöltött pihenés alfa-közeli állapotba tudja hozni a testet. Ez a pihenés nem csak oldja a stresszt, de mindössze fél órás használata többórás alvásnak felel meg.

Az exkluzív Alfa relax pihenőinket további szemet gyönyörködtető dekor elemekkel egészítjük ki, a hotel vagy a spa egyedi igényei szerint.

„A pihenés és az alvás a legjobb ápolónők.”

Yann Martel

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL