Project Description

Egy jó szauna, legyen az finn szauna vagy bio szauna, valamennyi wellness szállodába kötelező, ezért nem mindegy milyen fából készül.

Kizárólag első osztályú, gondosan válogatott víz-gőz-és hőálló alapanyagokat használunk szaunáinkhoz: lucfenyőt, hársfát, bürökfát, bükkfát, és svájci fenyőt. Gondosan, kézzel válogatott fáink nem vetemednek, nem korhadnak, nem foltosodnak, nem penészesednek.

Cégünk a kisebb 6-8 személyes szaunák, és a nagyobb, 50-100 fős szaunák kivitelezését is könnyedén teljesíti, beltérre és kültérre egyaránt.

A szauna kabin a gyárban történő előregyártásnak köszönhetően, rövid idő alatt installálható a helyszínen.

A padozat ergonomikusan kerül kialakításra és kényelmesen tartja a vendégek hátát, hogy a szaunázás valódi élmény legyen számukra.

Ahhoz, hogy a szauna kabin belső terét hangsúlyozzuk, a kályhát stílusos anyagokkal burkoljuk.

Mi abban hiszünk, hogy csak hibátlan minőségű anyagokból lehet hosszútávon, megbízhatóan működő szaunát építeni.

Ha úgy döntött, szállodájába vagy edzőtermébe valóban prémium finn vagy bio szaunát szeretne, mi segítünk megtervezni és megvalósítani álmát! Kérje szakértő kollégáink segítségét. Garantáljuk, hogy szaunáink hosszú évekig gondmentesen fognak működni.

„Ha száz finn embert megkérdeznének, van-e szauna a mennyországban, 99 azt válaszolná biztos, hogy van. Mert milyen mennyország az, ahol még szauna sincs?”

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL