Project Description

A prémium Aroma gőzfürdő minőségi alapanyagokból, fűtött ülőfelületekkel, egyedi kivitelben készül.

Az Aroma gőzfürdő közel sem olyan forró, mint a szauna, ám sokkal párásabb. Általában 43 és 46 °C között van a hőmérséklete, közel 100%-os páratartalommal. A pára miatt sokszor melegebbnek is tűnik, mint a finn szauna, ugyanakkor levegőhöz sokkal könnyebben juthatunk benne. A kabinban használt különféle illóolajok segítségével hatása stresszoldó, nyugtató és harmonizáló is lehet.

Hogy a gőzfürdőben való tartózkodás mennyire lesz élvezetes és előnyös, az nagyban függ az ott uralkodó hőmérséklettől. A kutatások szerint a 43-45 C fok a legoptimálisabb a gőzfürdő kabinjában. Ekkor érezzük a legkellemesebbnek a bent-tartózkodást, és a fürdő élettani hatásai is ekkor a legkedvezőbbek. Már 2-3 fokkal magasabb hőmérséklet esetén is túlságosan forrónak érezzük a levegőt – a rendkívül magas páratartalom miatt. A gőz jótékony hatásairól ide kattintva talál további információkat.

A professzionális Aroma gőzfürdő kialakítása

A gőzfürdő kabin prémium víz- és gőzálló alapanyagokból, és ergonomikus fűtött padokkal készül. Rendkívüli hatékonyságát a gőz, a természetes gyógynövényillatok és a fűtött ülőfelület kölcsönhatása hozza létre.

A kabinba zuhanyfejek, trópusi élmény zuhany, gyógynövény párologtató, aromabefúvató, kneipp-tömlő, hangulatfények és audio-rendszer is kérhető igényeinek megfelelően. A kialakítást az Ön igényeihez igazítjuk, az Ön által választott felületek és világítás felhasználásával.

Az Aroma gőzfürdő extra előnyei és a kivitelezés további lehetőségei

A rendszer összetettségét és könnyű kezelhetőségét üzemeltetője is értékelni fogja. Extra előnye, hogy üzemeltetése nem igényel szakképzett munkaerőt!

Számunkra nincsen lehetetlen! Az Aroma gőzfürdő luxus változatban akár Carrarai-márvány borítással és Swarovski-kristályokkal biztosítjuk vendégeinek a meghitt hangulatot. Határ a csillagos ég!

Ha úgy döntött egyedi gőzfürdő kabint szeretne wellness részlegére, kérjen személyre szabott ajánlatot. Meghallgatjuk elképzeléseit, és szakértőink örömmel állnak rendelkezésére.

  • Egyediség

  • Minőség

  • Megbízhatóság

  • Költséghatékonyság

  • Energiatakarékosság

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL