Project Description

A Brechelbath® alpesi fenyőszauna a valaha született szauna- és gőzfürdő technológia legtökéletesebb frigye!

A Brechelbath® fenyőszauna a mérsékelt hőmérsékletű bioszauna és a gőzfürdő kombinált fúziójából jött létre.

A fenyőfa illata általában a karácsonyi ünnepekre és a meghitt hangulatra emlékezteti az embert. Az Alpesi fenyőszauna frissítő, felemelő illata ezt az érzést adja vissza nekünk.

A szaunában elhelyezett fenyőgallyak illata a kiáramló gőzzel emulzióba lép. Ennek köszönhetően jellegzetes fenyő illattal temperálja be a szauna teret. Mintha egy fenyőerdőben sétálnánk.

A lekerekített padok követik a test formáját, ami a vendégeknek kényelmes komfort-érzetet nyújt. Az autentikus fehér szauna kályha különleges formájával egyedivé és felejthetetlené tudja varázsolni wellness területét.

A Brechelbath® szaunát igény szerint exkluzív svájci Zirbe fenyőből is meg tudjuk építeni. Az Alpok királynőjeként becézi az osztrák és a svájci népnyelv a Zirbét, azaz a cirbolyafenyőt. A Zirbe fenyő különleges fás-fűszeres illata nyugtatja és optimalizálja a szervezetet, és hatékonyan oldja a stresszt.

A Fenyőszauna az alpesin kívül más stílusban, illetve többféle méretben, személyre szabottan kivitelezhető.

A Brechelbath® egy automata, világszabadalommal védett szauna, ami a szauna felöntéseket is önállóan végzi. Használatához szauna mesterre nincsen szükség. Rendkívül költséghatékony mivel energiatakarékos, és üzemeltetése nem igényel szakképzett munkaerőt sem!

Beépített audio-rendszerrel, irányított szauna-gőz technikával, fénytechnikával és egyedi dekorációs elemekkel szállítjuk, melyek fokozzák a meghitt hangulatot.

Ha úgy döntött, szállodájába vagy edzőtermébe egyedi Fenyő szaunát szeretne, mi segítünk megtervezni és megvalósítani álmát! Kérje szakértő kollégáink segítségét. Garantáljuk, hogy szaunánk hosszú évekig gondmentesen fog működni.

  • Fiatalok és idősek egyaránt használhatják

  • Azoknak is ajánlható akik nem bírják a forró szaunát

  • Friss fenyő illatával ünnepi hangulatot teremt

  • Különleges Zirbe fenyővel is kérhető

  • Többféle kialakításban és méretben rendelhető

  • Audio rendszerrel és fénytechnikával is rendelhető

  • Rendkívül energiatakarékos

  • Üzemeltetése szakképzettséget nem igényel

  • Egyedi világszabadalom

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL