Project Description

A Hamam törökfürdő a gőzfürdő közel-keleti változata.

Ez a helyiség a gőzfürdőtől elsősorban abban különbözik, hogy kezelés is zajlik benne. A Hamam törökfürdő során a masszázs és a test megtisztulása közben a vendégek egyszerre pihennek és feltöltődnek. A hétköznapok alatt felgyülemlett stressz és feszültség eltűnik, és helyét a megérdemelt pihentető érzés váltja fel.

A 90o -os finn szaunával ellentétben a Hamam gőzfürdő enyhe, 40 – 47o közötti hőmérsékletű. Míg a szaunában a száraz hő serkenti izzadásra a testet, addig a gőzfürdőben a magas páratartalom melegíti fel.

A gyengéd meleg, a sejtelmes fények, az illatok, a szappanhabos megtisztulás és a masszázs kellemes élménnyel ajándékozza meg a testet. Ez a kezelés romantikus hangulata miatt favorit a kettesben érkező vendégek számára.

Hamam törökfürdő tervezés és kivitelezés

Az építés során annak érdekében, hogy Hamam gőzfürdője felejthetetlen élmény legyen vendégeinek, speciális hangulatvilágítást, automata illatbefúvatást, trópusi esőt, jégködöt és egyéb különleges integrált rendszereket is kínálunk.

Cégünk a tervezésen és a kivitelezésen túl a kezeléshez szükséges termékeket is biztosítja, valamint a  törökfürdő rituálé technikáját is betanítja masszőreinek.

Forduljon hozzánk egy személyre szabott ajánlatért, és olyan Hamamot építünk Önnek, amilyen másnak nincsen!

„Minden egyes szappanbuborék egy újabb gondot űz el.”

Egy régi Hamam közmondás

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL