Project Description

A Hamam törökfürdő a gőzfürdő közel-keleti változata.

Ez a helyiség a hagyományos gőzfürdőtől elsősorban abban különbözik, hogy testkezelés is zajlik benne. A Hamam törökfürdő során – a masszázs és a test megtisztulása közben – a vendégek egyszerre pihennek és feltöltődnek. A hétköznapok alatt felgyülemlett stressz és feszültség eltűnik, és helyét a megérdemelt pihentető érzés váltja fel.

A 90o -os finn szaunával ellentétben a Hamam gőzfürdő enyhe, 40 – 47o közötti hőmérsékletű. Míg a szaunában a száraz hő serkenti izzadásra a testet, addig a gőzfürdőben a magas páratartalom melegíti fel.

A gyengéd meleg, a sejtelmes fények, az illatok, a szappanhabos megtisztulás és a masszázs kellemes élménnyel ajándékozza meg a testet. Kétfős kivitelnél romantikus hangulata miatt a Hamam masszázs favorit lesz kettesben érkező vendégei számára.

Hamam törökfürdő tervezés és kivitelezés

Az építés során annak érdekében, hogy Hamam gőzfürdője felejthetetlen élmény legyen vendégeinek, speciális hangulatvilágítást, automata illatbefúvatást, trópusi esőt, jégködöt és egyéb különleges integrált rendszereket is kínálunk.

Olyan személyre szabott spa létesítményt szállítunk, amely tökéletesen illeszkedik az Ön átfogó koncepciójába. A Hamam kabin a legmagasabb német minőségben, kézműves tökéletességgel készül.

Cégünk a Hamam kezeléshez szükséges termékeket is biztosítja, valamint a  törökfürdő rituálét is betanítja masszőreinek.

Forduljon hozzánk egy személyre szabott ajánlatért, és olyan Hamamot építünk Önnek, amilyen másnak biztosan nincsen!

„Minden egyes szappanbuborék egy újabb gondot űz el.”

Egy régi Hamam közmondás

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL