Project Description

Infraszaunáinkban vendégei az infrasugarak jótékony hatását luxus körülmények között élvezhetik.

Az infraszauna működése nagyvonalakban:

Ezt a szaunatípust néha távoli-infravörös szaunának is nevezik, ahol a távoli szó arra utal, hogy hova esnek az infravörös hullámok a fény spektrumában.

A szabad szemmel nem látató, látóhatáron kívül eső infra tartományból érkező sugarak bejutnak a kötőszöveten keresztül a szervezetbe.

Ezek sugarak belűről melegítik fel a testet. A keringésnek köszönhetően a test felmelegedése rövid idő alatt megtörténik.

A hagyományos szauna hőt használ a levegő felmelegítéséhez, a forró hő pedig felmelegíti a testünket. Ellentétben az infraszauna  közvetlenül a testünket melegíti fel anélkül, hogy a körülöttünk lévő levegőt felmelegítené.

A szaunák vonzereje általánosságban az, hogy hasonló reakciókat váltanak ki, mint amit egy mérsékelt testmozgás kivált, például erőteljes izzadást és megnövekedett pulzust. Az infraszauna ezeket az eredményeket alacsonyabb, kb. 40-60°C-os hőmérsékleten éri el.

Ennek következtében tehát azok számára is előnyös, akik nem tolerálják a hagyományos szauna forró, 90-100° C-os hőmérsékletét.

Cégünk többféle típusú energiatakarékos infraszaunát kínál, ergonomikus háttámlával vagy speciális bőrfotel kialakítással.

Ha úgy döntött, szállodájába vagy edzőtermébe egyedi infraszaunát szeretne, mi segítünk megtervezni és megvalósítani álmát! Kérje szakértő kollégáink segítségét. Garantáljuk, hogy infraszaunánk hosszú évekig gondmentesen fog működni.

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL