Project Description

Infraszaunáinkban vendégei az infrasugarak jótékony hatását luxus körülmények között élvezhetik.

Az infraszauna működése nagyvonalakban:

Ezt a szaunatípust néha távoli-infravörös szaunának is nevezik, ahol a távoli szó arra utal, hogy hova esnek az infravörös hullámok a fény spektrumában.

A szabad szemmel nem látató, látóhatáron kívül eső infra tartományból érkező sugarak bejutnak a kötőszöveten keresztül a szervezetbe.

Ezek sugarak belűről melegítik fel a testet. A keringésnek köszönhetően a test felmelegedése rövid idő alatt megtörténik.

A hagyományos szauna hőt használ a levegő felmelegítéséhez, a forró hő pedig felmelegíti a testünket. Ellentétben az infraszauna  közvetlenül a testünket melegíti fel anélkül, hogy a körülöttünk lévő levegőt felmelegítené.

A szaunák vonzereje általánosságban az, hogy hasonló reakciókat váltanak ki, mint amit egy mérsékelt testmozgás kivált, például erőteljes izzadást és megnövekedett pulzust. Az infraszauna ezeket az eredményeket alacsonyabb, kb. 40-60°C-os hőmérsékleten éri el.

Ennek következtében tehát azok számára is előnyös, akik nem tolerálják a hagyományos szauna forró, 90-100° C-os hőmérsékletét.

Cégünk többféle típusú energiatakarékos infraszaunát kínál, ergonomikus háttámlával vagy speciális bőrfotel kialakítással.

Forduljon szakértőinkhez, és segítünk az Ön ízlésének és igényeinek megfelelő választásban.

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL