Project Description

A Kraxenofen® gőzfülke a széna szauna innovatív alternatívája, amely a szaunázás és a gőzfürdőzés élményét egyesíti.

Sok ember nehezen viseli a forró szaunát. Vannak akik érintés-mentesen, esetleg intim környezetben, a párjukkal kettesben szeretnek szaunázni. Részükre a legjobb alternatíva a Kraxenofen gőzfülke, vagy másnéven szénagőzfürdő.

A Kraxenofen® előnyei

A Kraxenofen® gőzfülke óriási előnye, hogy nem terheli meg a szervezetet. A fülkébe ülve kizárólag a háton és a nyakon keresztül éri a testet a gőz. Használata közben a fej szabadon van, így maximálisan élvezni lehet a gőzfülkében eltöltött időt.

A hagyományos széna szaunában a széna csak dekorációs szerepet tölt be, így egészségügyi hatása nincs. A Kraxenofen® fülkében értékes gyógynövényekben gazdag alpesi szénát használunk, ami nem csak dekorációs célokat szolgál.  A gőzt közvetlenül a gyógynövényes szénán keresztül irányítva vezetjük a vendég testéhez, így eljárásunk jelentős élettani hatással bír!

A szénagőzfürdő méregtelenít, ellazítja az izmokat, átmelegíti és támogatja az izületeket, nyugtat, regenerál és szabaddá teszi a légutakat. A Kraxenofen® gőzfülke azok számára is bátran használható, akik eddig szív-és keringési állapotuk miatt a szaunázásról le kellett, hogy mondjanak!

A modern technológiának és a 21. század elvárásainak megfelelően, a gőzfülke teljesen automata és rendkívül energiatakarékos. Az üzemeltetőknek kifejezetten jó hír, hogy használata szakképzett munkaerőt sem igényel, ahogy általában berendezéseink nagy része sem!

A Kraxenofen® kivitelezése

A Kraxenofen®  szénagőzfürdőt számos dizájnban meg tudjuk építeni: alpesi, keleti, modern vagy akár art deco stílusban. Fával, fóliával, csempével, vagy kézzel készített kerámiával is tudjuk burkolni és díszíteni, a spa arculata szerint.

Ez a berendezés látványként és élményként igazi unikum lesz vendégei számára!

  • Innováció

  • Újdonság

  • Világszabadalom

  • Kis helyen elfér

  • Költséghatékony

  • Energiatakarékos

  • Látványos

„A természet a legjobb patika.”

Sebastian Kneipp

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL