Project Description

A Kraxenofen® gőzfülke a széna szauna innovatív alternatívája, amely a szaunázás és a gőzfürdőzés élményét egyesíti.

Sok ember nehezen viseli a forró szaunát. Vannak akik érintés-mentesen, esetleg intim környezetben, a párjukkal kettesben szeretnek szaunázni. Részükre a legjobb alternatíva a Kraxenofen gőzfülke, vagy másnéven szénagőzfürdő.

A Kraxenofen® előnyei

A Kraxenofen® gőzfülke óriási előnye, hogy nem terheli meg a szervezetet. A fülkébe ülve kizárólag a háton és a nyakon keresztül éri a testet a gőz. Használata közben a fej szabadon van, így maximálisan élvezni lehet a gőzfülkében eltöltött időt.

A hagyományos széna szaunában a széna csak dekorációs szerepet tölt be, így egészségügyi hatása nincs. A Kraxenofen® fülkében értékes gyógynövényekben gazdag alpesi szénát használunk, ami nem csak dekorációs célokat szolgál.  A gőzt közvetlenül a gyógynövényes szénán keresztül irányítva vezetjük a vendég testéhez, így eljárásunk jelentős élettani hatással bír!

A szénagőzfürdő méregtelenít, ellazítja az izmokat, átmelegíti és támogatja az izületeket, nyugtat, regenerál és szabaddá teszi a légutakat. A Kraxenofen® gőzfülke azok számára is bátran használható, akik eddig szív-és keringési állapotuk miatt a szaunázásról le kellett, hogy mondjanak!

Látogasson el partnerünkhöz, a Bükfürdő Medical Wellness-be, és győződjön meg róla személyesen. Kattintson ide a részletekért.

A modern technológiának és a 21. század elvárásainak megfelelően, a gőzfülke teljesen automata és rendkívül energiatakarékos. Az üzemeltetőknek kifejezetten jó hír, hogy használata szakképzett munkaerőt sem igényel, ahogy általában berendezéseink nagy része sem!

A Kraxenofen® kivitelezése

A Kraxenofen®  széna gőzfülkét számos dizájnban meg tudjuk építeni: alpesi, keleti, modern vagy akár art deco stílusban. Fával, fóliával, csempével, vagy kézzel készített kerámiával is tudjuk burkolni és díszíteni, a spa arculata szerint.

Ez a berendezés látványként és élményként igazi unikum lesz vendégei számára!

Ha úgy döntött, szállodájába vagy edzőtermébe egyedi széna gőzfülkét szeretne, mi segítünk megtervezni és megvalósítani álmát! Kérje szakértő kollégáink segítségét. Garantáljuk, hogy szaunánk hosszú évekig gondmentesen fog működni.

  • Innováció

  • Újdonság

  • Világszabadalom

  • Kis helyen elfér

  • Költséghatékony

  • Energiatakarékos

  • Látványos

„A természet a legjobb patika.”

Sebastian Kneipp

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL