Project Description

A Priessnitz Fürdő a gőzfürdőben a jeges zuhany frissítő élményét kínálja vendégeinek.

A túl sok meleg negatív hatással lehet a szervezetre, ezért a meleg gőzfürdő után elengedhetetlen, hogy a test lehűljön. A Priessnitz Fürdő frissítő élményt kínál vendégeinek.

Vincenz Priessnitz 1824-ben kezdte meg a vízzel való gyógyítást, miután saját betegségét (többszörös tüdőt átfúró bordatörés) az orvosok gyógyíthatatlannak nyilvánították.

Ő ennek ellenére vízkúrával meggyógyította magát, majd rövidesen a szülőhelyén létrehozott vízgyógyintézetbe összegyűlt betegeket is hidegvíz-kúrával kezelte.

Vízkúrájának híre hamarosan túlszárnyalta a környéket, a gyógyulni vágyó emberek özönlöttek hozzá. Priessnitz végül egész rendszert alkotott, mely szerint a betegeket kezelte.

Az egyedülálló Priessnitz Fürdő® a vízterápia gurujáról, Vincenz Priessnitzről kapta a nevét.

A Priessnitz Fürdő műkődése és hatása

Ez a berendezés lehetővé teszi hogy vendégei egy helyiségben belül, kényelmesen felforrósítsák majd lehűtsék felhevült testüket.

A gőz által keltett meleg periódusok között a hűtés hideg zuhanyokkal és jégesővel történik.

A hideg és meleg váltakozó hatása támogatja az immunrendszert, serkenti a keringést és hatékony wellness-élményt nyújt az Ön létesítményében vendégei számára.

A Priessnitz Fürdő kivitelezése személyre szabottan, a hotel és a spa arculatának, és az Ön igényeinek megfelelően történik.

A hidroterápia „olyan eredményeket produkál, amelyeket semmilyen más módszer nem tud felmutatni”.

Vincenz Priessnitz

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL