Project Description

A Rasul® Day spa az eredeti Rasul® gőzkabin legkisebb változata azoknak, akik a legkisebb helyből is a legtöbbet akarják kihozni.

A Rasul® egy autentikus spa élmény, amely párban érkező vendégei számára lehetővé teszi, hogy közösen élvezzék a kezelést egy teljesen privát környezetben.

A Rasul (ejtsd: razul) több évezredes múltra tekint vissza. Eredetileg egy méregtelenítő és bőrápoló szertartás a Közel-Keleten és Közép-Ázsiában. A Kurland cég a világon elsőként, korszerű wellness-létesítménnyé alakította át az eljárást. Ennek köszönhetően ma már számos wellness szálloda és spa nélkülözhetetlen részévé vált.

Mindegy, hogy nagyobb vagy kisebb változatról van szó,  a Rasul gőzfürdő biztosan lelkesedéssel tölti el vendégeit.

A Rasul Day spa párok részére ajánlott verziója egy modern, teljesen automata high-tech gőzkabin, ami egyedi technológiával van ellátva.

Hozzáadott értékek és egyediségek: vezérelt gőzimpulzusok, élményfunkciók, trópusi eső, automata kabintisztító rendszer, stb.

Nincs kieső idő: A kabin a gőzfürdő rituálé befejezése után (kitisztítva és fertőtlenítve) öt perc múlva újra startra kész!

Számtalan stílusban rendelhető, és teljes egészében a már meglévő vagy a leendő spa arculatára tervezhető.

Amit a Rasul® Day spa kabinnal együtt biztosítunk: prémium minőség, innováció, egyediség, energiatakarékosság, költséghatékonyság, gazdaságosság, fenntarthatóság, környezettudatosság.

Extra előnye, hogy üzemeltetése nem igényel szakképzett munkaerőt.

Fentieken túl kollégáink a Rasul®  gőzfürdő rituálé betanításáról és a szükséges termékekről is gondoskodnak.

A Rasul® Day Spa gőzkabin tulajdonságai és előnyei:

  • 2 személyes kivitel

  • Pároknak ideális

  • Ergonomikus fűtött fotelek

  • Integrált audio-rendszer

  • Beépített kézi zuhanyok

  • Integrált automata kabintisztító rendszer

  • Fordított ozmózisos vízkezelő

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL