Project Description

A Stonebath® Szikla szauna attraktív megjelenésével, automata gőzfejlesztő funkciójával a szaunázást felejthetetlen élménnyé fuzionálja.

A Stonebath® Szikla szauna az egyszerű kőszauna lényegesen speciálisabb, 21. századi, innovatív formája.

Egyedisége a legmodernebb automata technikában, az ásványi anyagokban gazdag szikladarabokban, valamint a  természetes kövekkel borított enteriőrben rejlik.

A vitaminok nélkülözhetetlenek szervezetünk helyes működéséhez, de az ásványi anyagok legalább ilyen fontos szerepet játszanak egészségünk megőrzésében. Erre a tényre alapozva lett kifejlesztve a speciális Szikla szauna, melynek működése lényegében a következő:

A kosárban található a forró sziklatömböket egy speciális automata emelőszerkezet egy vízzel teli üstbe meríti. Ahogy a forró sziklák a vízzel érintkeznek, egy fúziós folyamat indul el, és a sziklákból ásványi anyagokban dús gőz szabadul fel a légtérbe. Az így létrejött atmoszféra jótékony hatással van az immunrendszerre, a szív-és érrendszerre és a felső légúti szervekre.

A Szikla szauna folyamatos, egész napos automata szauna programot kínál vendégeinek, így élmény benne a szaunázás.

Működés közben olyan látványosságot nyújt a bent pihenő vendégek számára, amelyre egyetlen más szauna sem képes.

Nagy előnye hogy üzemeltetése szakképzett munkaerőt nem igényel, minimális energiafogyasztás és egyszerű kezelhetőség jellemzi.

Kialakításban kérhető fűtött ülőpadokkal, beépített audio-rendszerrel, hangulatvilágítással és egyedi dekorációs elemekkel is, igényeinek megfelelően.

Örömmel megvalósítjuk egyedi elképzeléseit is. A kreatív ötleteket, a precíz német minőséget és a megbízhatóságot garantáljuk.

A Szikla szauna fő előnyei:

  • Újdonság a magyar piacon

  • Energiatakarékos rendszer

  • Könnyen üzemeltethető

  • Használata szakértelmet nem igényel

  • Automata szauna programot kínál

  • Megbízható, német minőség

  • Egyedi világszabadalom

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL