Project Description

Az Alpok királynőjének nevezett svájci Zirbe fenyő a különösen magas minőségű Zirbe szauna fő alapanyaga.

A svájci Zirbe fenyő szauna nemcsak rendkívül robusztus és tartós, de kellemes beltéri klímát is biztosít. A Zirbe fenyőre a páratlan gyantás (mandulás) illat, a meleg, sárgás-vöröses színű fa, és a jellegzetes évgyűrűk jellemzőek.

A vágásérett Zirbe fenyőfa kivágás és feldolgozás után akár 40 évig árasztja magából különleges illatát. Ez egyedülálló tulajdonsága más fenyőfa fajtákkal szemben.

Ez a fafajta jellemzően az Alpokban honos, ahol az évi középhőmérséklet jóval a fagypont alatt van, és évente csak 60–70 fagymentes nap van. Nagyon jól bírja a hideget és a szélsőséges időjárást, és a lucfenyőnél lényegesen jobban ellenáll a viharoknak.

A fenyőfajták között a Zirbe fenyő különleges, fűszeres illata jól megkülönböztethető a többi fenyőtől. Nyugtatja és optimalizálja a szervezetet, hatékonyan oldja a stresszt. Kardiológiai vizsgálatok bizonyítják, hogy normalizálja a szívfrekvenciát. Tudományos eredmények bizonyítják, hogy a Zirbe fenyő illata szellemileg serkentő hatású, mégis napi 3500 dobbanással csökkenti a szívverést , azaz egy órányi munkát spórol meg létfontosságú szervünknek!

Rendkívül pihentető hatása a szaunázás során is előnyös. A Zirbe szauna egyrészt különleges illatot biztosít, másrészt a puhább fa kellemes érzés a bőrrel érintkezve.

Ezeknek az egyedi tulajdonságoknak köszönhetően kifejezetten előnyös a szálloda területén Zirbe fenyőben gondolkodni, bármilyen felhasználásnál. Legyen az szauna, relaxációs szoba, pihenőágy vagy bármilyen bútorzat, örömmel segítünk a választásban és a beszerzésben.

Minőségi svájci Zirbe szaunánk tömör svájci fenyő hasábokból épül. Ez minimálisra csökkenti az üregek kialakulását, és megakadályozza a penészesedést.

Fentieknek köszönhetően a prémium Zirbe szauna hosszú ideig tart, és jó közérzetet biztosít vendégeinek.

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL