Project Description

Az Alpok királynőjének nevezett Zirbe fenyő a különösen magas minőségű Zirbe szauna fő alapanyaga.

A svájci Zirbe szauna rendkívül tartós. A Zirbe fenyőre a páratlan gyantás (mandulás) illat, a meleg, sárgás-vöröses színű fa, és a jellegzetes évgyűrűk jellemzőek.

A vágásérett Zirbe fenyőfa kivágás és feldolgozás után akár 40 évig árasztja magából különleges illatát. Ez egyedülálló tulajdonsága más fenyőfa fajtákkal szemben.

Ez a fafajta jellemzően az Alpokban honos, ahol az évi középhőmérséklet jóval a fagypont alatt van. Nagyon jól bírja a hideget és a szélsőséges időjárást, és a lucfenyőnél lényegesen jobban ellenáll a viharoknak.

A fenyőfajták között a Zirbe fenyő különleges, fűszeres illata jól megkülönböztethető a többi fenyőtől. Nyugtatja és optimalizálja a szervezetet, hatékonyan oldja a stresszt. Kardiológiai vizsgálatok bizonyítják, hogy normalizálja a szívfrekvenciát. Tudományos eredmények bizonyítják, hogy a Zirbe fenyő illata szellemileg serkentő hatású, mégis napi 3500 dobbanással csökkenti a szívverést , azaz egy órányi munkát spórol meg létfontosságú szervünknek!

Rendkívül pihentető hatása a szaunázás során is előnyös. A Zirbe szauna egyrészt különleges illatot biztosít, másrészt a puhább fa kellemes érzés a bőrrel érintkezve.

Ezeknek az egyedi tulajdonságoknak köszönhetően kifejezetten előnyös a szálloda területén Zirbe fenyőben gondolkodni, bármilyen felhasználásnál. Legyen az szauna, relaxációs szoba, pihenőágy vagy bármilyen bútorzat, örömmel segítünk a választásban és a beszerzésben.

A minőségi svájci Zirbe szauna tömör svájci fenyő hasábokból épül. Ez minimálisra csökkenti az üregek kialakulását, és megakadályozza a penészesedést.

Fentieknek köszönhetően a prémium Zirbe szauna tartós. Intenzív illata jó közérzetet biztosít vendégeinek.

Ha úgy döntött, szállodájába vagy edzőtermébe egyedi Zirbe szaunát szeretne, mi segítünk megtervezni és megvalósítani álmát! Kérje szakértő kollégáink segítségét. Garantáljuk, hogy szaunánk hosszú évekig gondmentesen fog működni.

Megbízható – Energiatakarékos – Egyedi Wellness Rendszerek

ÉRDEKEL